Vind hier je antwoorden

VEELGESTELDE VRAGEN

VEELGESTELDE VRAGEN

Hoe bestel ik een custom stickerset?

Als je een stickerset besteld in de webshop kun je daar ook gelijk al jouw wensen door geven.

Mocht je eigen logo’s toe willen voegen of jouw ideeën door willen sturen, dan kun je deze mailen naar ontwerp@dwsdecals.com met jouw ordernummer als onderwerp. Gelieve alles in één mail te sturen. Als de bijlagen te groot worden, kun je het beste de gratis versie van WeTransfer gebruiken, om alles in 1x te sturen.

Kan ik mijn eigen logo op de stickersets of andere producten krijgen?

Heb je een sponsor of een eigen bedrijf? En wil je dat logo op je stickerset of een van onze andere producten? Stuur ons dan een e-mail met jouw logo in een van de volgende formaten: .eps, .ai, .cdr, .pdf (vectorbestand) en vermeld hierbij jouw ordernummer als onderwerp.

LET OP!
.jpg, .png. en andere bitmapformaten worden niet ondersteund.

Als je niet over de juiste bestandsformaten beschikt, kun je het beste de bedrijven in kwestie vragen deze op te vragen bij hun reclamebureau of de maker van het logo.

LET OP!
Als je logo's gaat gebruiken van bedrijven die jou niet direct sponsoren, dan is het gebruik ervan jouw eigen verantwoordelijkheid.

Kan ik kleuren wijzigen?
Het is mogelijk om de kleuren van jouw ontwerp te wijzigen, mits het ontwerp technisch realistisch is.
Ik heb een bestelling geplaatst, hoe gaat het verder?

Bij maatwerk producten ontvang je eerst een proefexemplaar ter verificatie. Dit gebeurt gemiddeld binnen 5 werkdagen. Daarna wordt het bereid volgens de opgegeven productietijd. Meer informatie hierover vind je op de pagina met levertijden.

Ik ontvang geen e-mails van DWS Decals, wat nu?

Wanneer je na een online bestelling bij DWS Decals geen e-mail van ons ontvangt, kan het zijn dat deze in je spam-folder terecht is gekomen. Controleer dit alsjeblieft.

Is daar ook niets te vinden? Neem dan contact met ons op via info@dwsdecals.com, zodat we je kunnen informeren!

Ik heb schade gereden, wat nu?

Heb je schade gereden en moet je kleine onderdelen overnieuw doen, dan is dat mogelijk. Je kunt deze onderdelen bestellen in de productcategorie damaged parts op onze website.

Kan ik mijn geld terug krijgen?

Niet tevreden over een bestelling? Neem contact met ons op, dan bespreken we samen de mogelijkheden hiervoor en betalen je het aankoopbedrag eventueel terug.

Op maat gemaakte producten worden niet terugbetaald. Als er een fout is (door ons gemaakt), dan zullen we deze fout herstellen en je een nieuwe sturen.

Wat is de levertijd van mijn bestelling?

Wij hanteren verschillende levertijden voor onze producten. Een overzicht van de levertijden voor jouw bestelde product vind je op de pagina met levertijden.

Staat jouw vraag er niet tussen?

Neem gerust contact met ons op! Vul onderstaand vragenformulier in of bereik ons via onze contactgegevens.

Vragenformulier

"*" geeft vereiste velden aan